“Sektörün Dünü Bugünü Yarını” Konulu Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

18 Ekim 2018 Perşembe günü Saat 10:00’da Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda “Sektörün Dünü Bugünü Yarını” konulu meslek içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Fikret KÜÇÜKKOYUNCU tarafından detaylı olarak anlatılan sunumlarda "Sağlıkta Dönüşüm Süreci(Son 15 Yıl Analizi), Gelecekte Eczacıları Bekleyen Tehditler, Globalde Eczacılık Sektörünün Değişim Süreci, Gelecekte Eczacılık Modelleri, Son 20 Yılda Değişen Alışveriş Modeli, Tüketici Alışveriş Alışkanlıkları Analizleri, Alışverişin Adımları ve Dinamikleri" konuları yer aldı.

Yaklaşık 60 meslektaşımızın katılım sağladığı eğitim, soru ve cevaplar ile son buldu.