T.C. Genelkurmay Başkanlığı Etimesgut Asker Hastanesi Baştabipliği (Etimesgut) Reçetelerini Karşılamak İsteyen Eczacıların Dikkatine

Etimesgut Asker Hastanesi Baştabipliği'nde (Etimesgut) görev yapmakta olan erbaş ve erlerin 2016 yılı Temmuz-Aralık dönemine ait reçetelerini karşılamak isteyen, Etimesgut ve Elvankent Bölgelerinde bulunan, MSB (2015), J.Gen.K.lığı(2015) ve SGK (2016) sözleşmelerinin Ankara Eczacı Odası tarafından yapılmış "Aslı gibidir onaylı" fotokopileri ile birlikte, ekte bulunan idari hususlardan oluşan protokolü imzalamak üzere, eczacının veya mesul müdürlerinin eczane kaşesiyle birlikte 15 Temmuz 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Etimesgut Asker Hastanesi Baştabipliği Eczanesi'nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

NOT: Her sırası gelen eczane için eşit parasal tutar limiti 500(Beşyüz) TL'dir. Etimesgut civarı eczanelerin başvuru yapması önemle rica olunur.

EK-1: Protokol

EK-2: Reçete Teslimine Ait Tutanak