T.C. Genelkurmay Başkanlığı TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığı Reçetelerini Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Genelkurmay Başkanlığı TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığı Reçetelerini Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

2016 Yılı Temmuz-Aralık döneminde TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığı’nda yatan hasta, askeri öğrenci ve erbaş-erlerin reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın, 03 Haziran 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü Con’a (Dahili:140 Evrak Birimi) aşağıdaki evraklarla beraber başvurmaları gerekmektedir.

• İdari Sözleşme Protokolü ( EK-A’da örneği bulunan)

• Güncel Kurum Sözleşmelerinin AEO onaylı fotokopisi ( SGK 3 aylık sözleşme nüshası (2016), MSB(2015), J. Gn. K.lığı(2015) )

• Eczacı ve acil durumlarda reçete almaya  / ilaç teslim etmeye yetkili eczane personeline ait nüfus cüzdanı fotokopisi.

NOT: Güncel Kurum Sözleşmelerinden Nisan ayında yapılan SGK(2016) sözleşmesinin eczacıda kalacak nüshası henüz Ankara Eczacı Odası'na ulaşmamıştır. Bu sebepten dolayı Kurumla sözleşme yenilenirken 3 aylık geçici SGK(2016) sözleşmesi fotokopisi teslim edilecektir.

Odamıza Nisan ayında yapılan SGK(2016) sözleşmesinin eczacıda kalacak nüshası ulaştığında duyurularda bilgilendirme yapılacaktır.  Anlaşma yapılan Kuruma bu nüsha daha sonrasında muhakkak teslim edilmesi gerekli olduğundan, nüshayı teslim almaya geldiğinizde bir adet fotokopisini Odamız personeli Döndü CON'a teslim ediniz. Aksi takdirde Kurum tarafından sözleşme fesh edilecektir.

Meslektaşlarımıza duyurulur.

Saygılarımızla.

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU