Şehit Ütğm. Hasan ŞAHAN Kışla Reviri Reçetelerini 2016 Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Bakım/Kışla Komutanlığı Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışla birliklerinde (Yenikent-Ankara) görev yapan erbaş/erlere ait reçeteleri karşılamak isteyen eczacıların 26 Mayıs 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar Ankara Eczacı Odası personeli Döndü Con’a(Dahili:140) isim yazdırmaları gerekmektedir.

Başvuran eczanelerin listesi, ilgili komutanlığa bildirilecektir. Bu kapsamda, eczane temsilcilerinin SGK(2016) ve MSB(2015) sözleşmelerinin "Aslı Gibidir Onaylı" fotokopileri ve eczane kaşeleri ile birlikte, EK'deki sözleşme metnini karşılıklı imzalamak üzere 30 Mayıs 2016 Pazartesi günü, saat 14:00’de  Şehit Ütğm. Hasan ŞAHAN Kışlası Birinci Basamak Muayene Merkezi’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

EK:Sözleşme Metni