T.C. Genelkurmay Başkanlığı Gülhane Askeri Tıp Akademisi Komutanlığı GATF Dekanlığı ve Eğitim Hastanesi Baştabipliği Reçetelerini Karşılamak İsteyen Eczacıların Dikkatine

2016 yılı Temmuz-Aralık, 2.Dönem (6 aylık) için, GATF Hastanesi’nde görevli erbaş-er ve yatan hasta reçetelerini karşılamak isteyen eczacıların, 13 Haziran 2016 Pazartesi günü, mesai bitimine kadar, Ankara Eczacı Odası Personeli Döndü Con’a(2.Kat Genel Evrak Birimi) aşağıdaki evraklarla beraber başvurmaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunan eczanelerden istenen belgeler;

NOT: Güncel Kurum Sözleşmelerinden SGK(2016) sözleşmesinin eczacıda kalacak nüshası henüz Ankara Eczacı Odası'na ulaşmamıştır. Bu sebepten dolayı Kurumla sözleşme yenilenirken 3 aylık geçici SGK(2016) sözleşmesi fotokopisi teslim edilecektir.

Odamıza SGK(2016) sözleşmesi eczacıda kalacak nüshası ulaştığında duyurularda eczacılarımız bilgilendirilecektir.  Anlaşma yapılan Kuruma bu nüsha daha sonrasında muhakkak teslim edilmelidir. Aksi takdirde Kurum tarafından sözleşme fesh edilecektir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.