"Ay Carmela" Oyunu Hakkında

"Ay Carmela" Oyunu Hakkında

Ankara Tiyatro Fabrikası, İspanya İç Savaşı sırasında bestelenmiş parça olan ‘Ay Carmela’dan esinlenerek hazırlanan bir oyun ile karşımıza çıkıyor. Dünya Devrim Şarkıları’nın en bilinenlerinden biri olan ‘Ay Carmela’, sahnede bir özgürlük çığlığına dönüştürülüyor. İtalyan-İspanyol ortak yapımı olarak sinemaya da uyarlanan oyunda, insanlık dışı baskıcı uygulamalar tiyatro sahnesine taşınıyor. İspanya İç Savaşı’nda görevi cephedeki Cumhuriyetçileri eğlendirmek olan 3 kişilik gezici tiyatronun, Franco güçleri tarafından yakalanmalarını ve esir kampında yaşadıklarını anlatıyor. Yönetmenliğini Murat Demirbaş’ın yaptığı oyunda, Özge Yıldırım, Cengiz Çelik ve Mehmet Ulusoy oynuyor.

Jose Sanchis Sinistera imzası taşıyan oyun, Sevgililer Günü’ne özel 12 Şubat 2016 Cuma günü saat 20.00’de Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 50.yıl Anfisi’nde sergilenecek.

Katılmak isteyen eczacılar rezervasyonlarını ve koltuk numaralarının olduğu biletleri Ankara Eczacı Odası personeli Selda Söylemez'den (Dahili:172) temin edebilirler. Biletler Ankara Eczacı Odası üyeleri ve her üyenin yanında bir kişi için ücretsizdir.

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU