Yardımlaşma Sandığı Borçlarından Geçmişe Dönük Faiz Alınmaması Konulu Büyük Kongre Kararı Hakkında

Türk Eczacıları Birliği’nin 3-6 Aralık 2015 tarihlerinde gerçekleşen 40.Olağan Büyük Kongresi’nde alınan “Eczacı Odası ve Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığına birikmiş aidat borcu olan eczacıların, söz konusu borçlarının tamamını 30.06.2016 tarihine kadar defaten ödemeleri halinde sadece bir defaya mahsus olmak üzere kendilerinden geçmiş döneme ilişkin faiz alınmamasının aksi takdirde ilgili eczacı odalarınca haklarında yasal işlem yapılması” kararı gereğince Türk Eczacıları Birliği tarafından gerekli işlemler yürütülecektir.

EK: Konuyla İlgili TEB’den Gelen Yazı