Bildirilen Satış Hasılatlarının Kontrolü Hakkında

Medula ve Farmainbox sistemleri üzerinden girilen 2019 yılı satış hasılatlarının Sosyal Güvenlik Kurumu ve Odamız tarafından sözleşmelerin tamamlanması ve kontrol edilebilmesi için Ankara Eczacı Odası'na bağlı olarak faaliyet gösteren eczanelerin İnteraktif Vergi Dairesi'nden alınan 2019 yılı satış hasılatı belgesinin (İnteraktif Vergi Dairesi'nden alınamıyorsa ilgili vergi dairesinden onaylı olarak doldurulmuş yeni Ek-5 Hasılat Formunun(taranarak-elektronik belge formatında)) 07 Ekim 2020 tarihine kadar kavaklideresozlesme@sgk.gov.tr ve aeo@aeo.org.tr adresine mail yoluyla (mailin konu kısmına eczane adı ve sicili mutlaka yazılmalıdır.) ulaştırılması gerekmektedir. 2019 yılına ait satışı bulunmayan eczanelerin de vergi levhasının fotokopisini mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

Önemli Not: Bulaş riskini azaltmak adına sadece mail yolu ile yapılan işlemler kabul edilecektir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.