Odamız Üyesi Prof. Dr. Kutay DEMİRKAN Eczacılık Akademisi Ödülü Aldı

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından 2005 yılından beri verilmekte olan Eczacılık Akademisi Ödülleri sahiplerini buldu. Odamız üyesi aynı zamanda Türk Eczacıları Birliği Büyük Kongre Delegemiz Prof. Dr. Kutay DEMİRKAN, TEB Eczacılık Akademisi 2020 Yılı Hizmet Ödülü'ne lâyık görüldü.

Saygıdeğer hocamıza bize bu gururu yaşattığı için teşekkürlerimizi sunar, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Prof. Dr. Kutay DEMİRKAN Kimdir?

1973'te Malatya'da doğdu. Orta ve lise eğitimini Malatya Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 1995 yılında Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ni üçüncülükle bitirdi. 1996 yılında eczacılık alanında ihtisas yapmak için Amerika'daki Tennessee Üniversitesi'nde lisansüstü eğitimine başladı. Aynı üniversitede doktora ve post doktora eğitimini tamamladı. Ocak 2001'de Türkiye'ye döndü ve halen Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürütmektedir.