Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacıları Birliği Arasında 2020 Yılı İlaç Temin Protokolü İmzalandı

Türk Eczacıları Birliği tarafından yayınlanan 25.09.2020 tarihli duyuru aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır;

"Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacıları Birliği arasında 25 Eylül 2020 (Bugün) tarihinde, T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’un da katıldığı bir törenle, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Sayın İsmail Yılmaz ve Türk Eczacıları Birliği Başkanı Sayın Ecz. Erdoğan Çolak tarafından imzalandı."

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

EK-1: Protokol Metni