T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Ankara Merkez Komutanlığı Reçetelerini 2020 Yılı Eylül-Aralık Ayları Arasında Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Ankara Merkez Komutanlığı’nda (Etiler/Yenimahalle/Ankara) görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın, 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ve SGK (2019) sözleşmesinin "Aslı gibidir onaylı" fotokopisi ile birlikte başvurmaları gerekmektedir.

Ayıca idari hususlardan oluşan ek protokolü imzalamak üzere, bizzat kendilerinin veya noter onaylı vekillerinin 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü mesai saatleri içerisinde Ankara Merkez Komutanlığı 1. Basamak Muayene Merkezinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

NOT: Komutanlığa yakınlık mesafeleri dikkate alınarak başvurulması önemle rica olunur. Başvuru tarihi geçtiği takdirde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Limit 1000 TL'dir.