"Biyokimya Açıklamaları ile Aralıklı Beslenme" Eğitimi Düzenliyoruz

"Biyokimya Açıklamaları ile Aralıklı Beslenme" Eğitimi Düzenliyoruz

Akademi Komisyonumuz tarafından düzenlenen online eğitimde, biyolojik saate göre beslenmenin önemini biyokimyasal verilerle ele alıp "Aralıklı beslenme nedir, aralıklı beslenme ile nasıl kilo kontrolü sağlanır?" gibi soruları cevaplandıracağız. Dr. Ayşegül Çoruhlu'nun vereceği eğitimde, Oda Başkanımız Ecz. Taner Ercanlı da konuk olarak yer alacaktır. Ayrıca katılımcılara, katılım sertifikası verilecektir. Eğitime katılmak isteyen meslektaşlarımız aşağıdaki linkten kayıt oluşturabilirler. Kaydolan meslektaşlarımıza, eğitime katılabilmeleri için gereken bağlantı adresi hem e-posta hem de mesaj olarak ulaştırılacaktır.

Kayıtlar kapanmıştır. İlginiz için çok teşekkür ederiz.

 

Tarih: 9 Temmuz 2020 Perşembe

Saat: 20.30

Eğitim Programı: Zoom Meeting

Sunucu: Ecz. Hülya Güneş

Son Başvuru Tarihi: 9 Temmuz 2020 Perşembe Saat 18.30

Dr. Ayşegül Çoruhlu Kimdir?

Ayşegül Çoruhlu, 4 Temmuz 1969’da doğdu. Orta öğretimimi İzmir’de tamamladıktan sonra 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Ardından biyokimya ihtisasını Şişli Etfal Hastanesi’nde sürdürürken aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Master Programı’na 2 yıl devam etti.

2000 yılında Amerikan Hastanesi’nde devam eden kariyerinde, branşı olan “biyokimya” sayesinde yaşlanma karşıtı (anti-aging) ve uzun yaşam (longevity) çalışmalarına yöneldi. Sonraki yıllarda İntermed Polinkinliği’nde laboratuvar şefliği yaptı. Bu dönemde koruyucu hekimlik konsepti doğrultusunda çeşitli check-up programlarının hazırlanması için öncü oldu. Bunların yanında, anti-aging yaklaşımı çerçevesinde gıda duyarlılığı testleri ve antioksidan testleri başta olmak üzere kişiye özel hormon ve genetik testlerini uygulayan öncü Türk hekimlerindendir.

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU