T.C. Milli Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Daire Başkanlığı BBMM Reçetelerini 2020 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Daire Başkanlığı BBMM(MSB Birinci Basamak Muayene Merkezi ve Polikliniği Yahya Galip Cad. Bakanlıklar) reçetelerini karşılamak isteyen eczacıların 24 Haziran 2020 Çarşamba gününe kadar Odamız personeli Döndü CON'a dilekçe, 2019 SGK Sözleşmesi (Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı Fotokopisi), ekteki protokol çıktısı ile birlikte başvurmaları gerekmektedir.

NOT: Başvuru tarihi geçtiği takdirde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Limit 1000 TL'dir.

Eski İsim: Genel Kurmay Başkanlığı Destek Kıtalar Grup Komutanlığı(Bakanlıklar)

EK: Protokol