(Güncellendi!) Eczacı ve Eczane Çalışanlarının Ücretsiz Ulaşım Hakkı

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda eczacı ve eczane çalışanlarının EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma (Otobüs, Metro ve ANKARAY) ulaşım hizmetlerinden ücretsiz yararlanması kararının alınması sağlanmıştır. Eczacılarımız, İkinci Eczacılarımız ve Yardımcı Eczacılarımız Odamız tarafından verilen kimlik kartlarıyla uygulamadan yararlanabilirler. Bununla birlikte eczanelerinde çalışan personelin bu hizmetten faydalanmasını isteyen meslektaşlarımızın, ekte verilen formu doldurmaları ve eczane personeline teslim etmeleri gerekmektedir. Eczane personeli, ilgili formu yanlarında taşımak suretiyle ulaşım hizmetlerinden ücretsiz şekilde faydalanacaktır.

EK-1: Belediye Kararı

EK-2: Eczane Çalışanı Formu

NOT: Form hazır formattadır ve A5 kağıt boyutunda yazdırılıp eczacı tarafından örnekteki şekilde elle doldurulması gerekmektedir. Bu belge 30 Haziran 2022 tarihine kadar geçerlidir.