Göreve Başlayan Yönetimimiz Önce Atamızın Huzurunda

Ankara Eczacı Odası Yönetim Kurulu ve Yetkili Kurulları 8 Ekim tarihinde,  Anıtkabir'i ziyaret etti.

Aslanlı Yol'da yürüyüş ile başlayan törende, Atatürk'ün mozolesine çelenk konuldu. Misak-ı Milli Kulesi'nde Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Odamız Başkanı Ecz. Taner Ercanlı, deftere şunları yazdı:

"Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk,

Bugün burada, Ankara Eczacı Odası Yönetim Kurulu ve Yetkili Kurullarıyla huzurundayız. Bizlere emanet ettiğin Cumhuriyetimiz ve ilkelerin doğrultusunda çalışan; fikri hür, vicdanı hür eczacılar olarak, açtığın bu yolda hiç durmadan, daima ilerleyeceğiz.

Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamız için, eczacılar olarak bizler üzerimize düşen her türlü sorumluluğu ve görevi üstleniyoruz ve üstlenmeye de devam edeceğiz. Açtığın yolda, gösterdiğin hedefte, senin de dediğin gibi 'İleri, daima ileri' yürüyeceğimize ant içeriz.  Ruhun şad olsun."