“Şizofreni’ye Yakından Bakalım” Konulu Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

25 Şubat 2017 Cumartesi günü Ankara Eczacı Odası 4.Kat Konferans Salonunda “Şizofreni’ye Yakından Bakalım” konulu meslek içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Program, Şizofreni Dernekleri Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Haldun SOYGÜR’ün “Şizofreni Belirtiler Tanı, Tedavi ve Rehabilitasyon” konularını meslektaşlarımıza detaylı bir şekilde aktarmasıyla başladı. Ardından Şizofreni Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve hasta yakını Meral TAŞKENT ve Şizofreni Dernekleri Federasyonu Üyesi, Psikolog ve gönüllü Fatoş CANBORGİL’in “Örgütlülük ve Mavi At Kafe”, Yazar Yasemin ŞENYURT’un “İlk Ağızdan Şizofreni” konularıyla devam etti.

Yaklaşık 100 meslektaşımızın katıldığı eğitim, genel değerlendirme ve soru cevapların ardından son buldu.