T.C. Genelkurmay Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Komutanlığı Birinci Basamak Muayene ve Aile Sağlığı Merkezi Reçetelerini 2020 Yılı Ocak-Haziran Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığı Birinci Basamak Muayene ve Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapmakta olan erbaş ve erlerin tedavilerine yönelik düzenlenen reçeteleri karşılamak isteyen eczacıların, 21 Aralık 2019 Cumartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. İdari sözleşme metnini karşılıklı imzalamak üzere, 25 Aralık 2019 Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığı Birinci Basamak Muayene ve Aile Sağlığı Merkezin'de (2 Nolu Nizamiye(Simon Bolivar Caddesi)) aşağıdaki belgeler ve kaşeleri ile hazır bulunmaları gerekmektedir.

EK: Protokol