T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kışla Emniyet ve Hizmet Destek Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi (Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası) Reçetelerini 2020 Yılı Ocak-Haziran Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kışla Emniyet ve Hizmet Destek Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışla birliklerinde (Yenikent-Ankara) erbaş/erlere ait reçeteleri karşılamak isteyen eczacıların 16 Aralık 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları ve 20 Aralık 2019 Cuma günü saat 14:30’da Şehit Ütğm. Hasan ŞAHAN Kışlası Birinci Basamak Muayene Merkezi’nde SGK(2019) sözleşmesinin Aslı gibidir onaylı fotokopisi, ekteki protokol çıktısı ve kaşeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihte toplantıya katılmayan/katılamayan eczacıların sonradan sıraya dahil edilmeyeceği önemle duyurulur.

Not: Limit 1000 TL'dir.

EK: Protokol