2019 Yılı Yargıtay, Danıştay, Sayıştay, Anayasa Mahkemesi ve Genel Kurmay Başkanlığı Sözleşmesi Yapmak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Yargıtay, Danıştay, Sayıştay, Anayasa Mahkemesi ve Genel Kurmay Başkanlığı ile sözleşme yapmak isteyen meslektaşlarımızın, 20 Ağustos 2019 Salı günü Saat 09:00’dan itibaren Odamızdan temin edecekleri sözleşme formlarını doldurup, Onaylı 2018 EK-5 formu ile birlikte Odamıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Not: Sözleşme formlarını almaya kendi gelecek olan eczacılarımızın ekteki Ek-5 formu ile kaşelerini yanlarında getirmeleri önemle rica olunur.

2019 yılı itibarı ile açılış yapan eczacılarımızın ruhsat fotokopisi getirmeleri gerekmektedir.

Her bir Sözleşme ücreti 50 TL dir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

EK: EK-5 Formu