T.C İçişleri Bakanlığı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı(Beytepe) Reçetelerini 2020 Yılı Ocak-Haziran Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Er-erbaş reçetelerini karşılamak isteyen eczacılarımızın 18 Aralık 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları ve 23-27 Aralık 2019 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde protokol çıktısı (3 adet), SGK 2019 (Aslı Gibidir Onaylı fotokopileri ile), nüfus cüzdanı fotokopisi, kaşeleri(Eczacı gelmemesi durumunda vekalet edecek kişinin noter onaylı vekaletnamesi, nüfus cüzdanı fotokopisi) ile birlikte Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Beytepe/Çankaya adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not: Başvuru tarihi geçtiği takdirde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

EK: Protokol