AEO 2019 Olağan Seçimli Genel Kurulu Demokratik Olgunluk İçinde Gerçekleştirildi

14 Eylül 2019 Cumartesi günü Ankara Eczacı Odası Olağan Seçimli Genel Kurulu ve 15 Eylül 2019 Pazar günü Ankara Eczacı Odası Seçimleri gerçekleştirilmiştir. Seçimlere Ecz. Taner ERCANLI Başkanlığında katılan Eczacılıkta Değişim Platformu (EDEP) Grubu seçimleri kazanmıştır. Yeni Yönetim Kuruluna, tüm meslektaşlarımıza ve mesleğimize verecekleri hizmet yolunda başarılar diliyor, Ecz. Süleyman GÜNEŞ başkanlığındaki Birleşik Eczacılar Grubu mensuplarına geçmiş dönemlerde verdikleri hizmetler için teşekkür ediyorum.

Gerek genel kurul toplantısına, gerekse seçimlere gösterdikleri ilgi için tüm meslektaşlarıma da teşekkür eder, sonuçların camiamıza hayırlı olmasını dilerim.

EK: Resmi Olmayan Seçim Sonuçları

DİVAN BAŞKANI