Ankara Eczacı Odası 2019 Seçimli Olağan Genel Kurul Duyurusu

Sayın Meslektaşım,

6643 Sayılı Türk Eczacıları Birliği Kanununun 8. maddesi gereğince Odamızın 2019 yılı Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın çoğunluklu olarak 07 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 09.30'da Ankara Eczacı Odası binası bünyesindeki 4. kat konferans salonunda toplanacağı Oda sayfamızda duyurulmuştu.

07 Eylül 2019 Cumartesi günü toplantı saatinde gerekli çoğunluk sağlanamadığından 2019 yılı Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı 14 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 09.30'da Latanya Otel'de (Akay Cad. Büklüm Sok. No:1 Kavaklıdere, Çankaya/ANKARA) çoğunluğa bakılmaksızın aşağıda bildirilen gündemle toplanacaktır.

Genel Kurulun gerçekleşeceği cumartesi gününü takiben 15 Eylül 2019 Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında Çankaya İlçe Seçim Kurulu denetimi altında Latanya Otel'de (Akay Cad. Büklüm Sok. No:1 Kavaklıdere, Çankaya/ANKARA), Oda Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Haysiyet Kurulu, Türk Eczacıları Birliği Büyük Kongre Delegelerinin asıl ve yedek üyelerinin seçimi gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinizi ve katılımınızı önemle rica ederim.

A) GENEL KURUL (Cumartesi, Saat 09.30-17.00)

1. Açılış
  2. Kura ile Tasnif Kurulu'nun belirlenmesi
  3. Genel Kurul Başkanlık Divanı'nın seçimi
  4. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
  5. Açılış konuşmaları
  6. Yönetim Kurulu Çalışma Raporu ve Mali Raporun okunması
  7. Denetleme Kurulu Raporunun okunması
  8. Raporların görüşülmesi
  9. Raporların ayrı ayrı ibrası
  10. 2020 yılı tahmini bütçenin sunuluşu ve onaylanması
  11. Dilek ve Öneriler
  12. Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Haysiyet Kurulu, Türk Eczacıları Birliği Büyük Kongre Adaylarının belirlenmesi ve kapanış.

B) SEÇİMLER (Pazar, Saat 09.00-17.00)

1. Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Haysiyet Kurulu ve Türk Eczacıları Birliği Büyük Kongre Delegeleri asıl ve yedek üyelerinin seçimi

Tüm meslektaşlarımıza önemle duyurulur.