Hatırlatma 2016 Yılı Nöbetlerinden Muaf Olmak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine!

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü onayına sunulmak üzere, Odamız Nöbet Komisyonu tarafından 2016 yılında geçerli olacak eczane nöbetleri ile ilgili çalışmalara esas teşkil etmesi için; gerekçeli mazeretleri nedeniyle nöbetten muaf olmak isteyen meslektaşlarımızın dilekçe ve mazeretlerini ispatlayacak belgelerini 23 Ekim 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza iletmeleri hususu önemle rica olunur.

Saygılarımızla

Not:
-23.10.2015 tarihinden sonra yapılacak başvurular 2016 yılı nöbet çalışmaları nedeniyle kabul edilmeyecektir.

-2015 yılı nöbetten muaf olan meslektaşlarımız ilgili belgeleri ile tekrardan başvuru yapacaklardır.