Milenicom Firması Hakkında

Daha önce duyurulduğu üzere, Millenicom Telekominikasyon Hizmetleri A.Ş. ile Odamıza üye eczacılarına verilecek sabit telefon hizmeti şartlarını belirleyen bir protokol imzalanmış ve bu protokol ile Eczacılarımızın indirimli tarife üzerinden hizmet almaları amaçlanmıştır.

Son zamanlarda artan şekilde üyelerimizden yoğun olarak;

- Millenicom tarafından Eczacılarımıza, "Ankara Eczacı Odasından aradıkları" ve "sözleşme yapılmasının zorunlu olduğunu"  söylendiği,

- Hizmetin Ankara Eczacı Odası tarafından verildiği yolunda gerçeğe aykırı bir izlenim yarattıkları,

Yolunda şikayetler alınmıştır. Öncelikle şikayetlere ilişkin olarak hukuki süreç başlatılarak, Millenicom firmasına yazılı olarak sözleşmenin feshedileceği ihtar edilmiştir.

Eczacılarımızın hiçbir şekilde Millenicomla sözleşme yapma zorunluluğu bulunmamaktadır