T.C. Genel Kurmay Başkanlığı Özel Hava Alayı Destek Birlik Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini 2020 Yılı Ocak-Haziran Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Hava Alay Destek Birlik Komutanlığı'nda görev yapan erbaş ve erlerin tedavileri için düzenlenen reçeteleri karşılamak isteyen meslektaşlarımızın, SGK (2019) sözleşmelerinin "Aslı Gibidir" onaylı fotokopileri ve dilekçelerini karşılıklı protokol imzalamak üzere 02 Ocak 2020 tarihine kadar mesai saatleri arasında Bahçekapı Mah. 2454. Sok. No:7 (OYAK Beton Karşısı-THK Üni. yanı) Etimesgut/ ANKARA adresine teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: Limit 200 TL'dir.