T.C. Jandarma Genel Komutalığı Destek Kıt’alar Grup Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi(Beştepe) Reçetelerini 2020 Yılı Ocak-Haziran Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Jandarma Genel Komutanlığı Destek Kıt’alar Grup Komutanlığı reçetelerini karşılamak isteyen eczacıların, ekte bulunan protokol, SGK(2019) sözleşmelerinin aslı gibidir onaylı fotokopileri ve eczane kaşeleri ile birlikte 23-27 Aralık 2019 tarihlerinde 14:00 – 17:00 saatleri arasında Jandarma Genel Komutanlığı Destek Kıtaları Grup Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi Kısım Amirliğinde (Beştepe) hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not: Limit 1500 TL'dir.

EK: Protokol