T.C. Lojistik Komutanlığı Ulaştırma Ağır Oto Alay Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini 2020 Yılında Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Lojistik Komutanlığı Ulaştırma Ağır Oto Alay Komutanlığı (Etimesgut) reçetelerini karşılamak isteyen Şehit Yüzbaşı Ersan Dağ Kışlası'na ulaşımı kolay, yakın mevkide yer alan eczacıların 16 Aralık 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları ve 19 Aralık 2019 Perşembe günü 14:00-16:00 saatleri arasında Ulaştırma Ağır Oto Alay Komutanlığı 1 nolu nizamiye ziyaretçi salonunda, bizzat kendilerinin ya da noter onaylı vekillerinin EK'de bulunan idari sözleşme metni fotokopisi ve SGK(2019) sözleşmesinin aslı gibidir onaylı fotokopisi ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not: Başvuru tarihi geçtiği takdirde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

EK: İdari Sözleşme Metni