DOZ'un 25. Sayısı Çıktı!

DOZ'un 25. Sayısı Çıktı!

Ankara Eczacı Odası tarafından eczacılık mesleğinin nabzını tutan ve dopdolu bir içerik ile üç ayda bir siz eczacılarımız ile buluşan DOZ Dergisi'nin yeni sayısı çıktı.

Aşırı D vitamini kullanımının zararlarından yaz ayı gebeliğine, eczacılarımızın kamu otoritesinden beklentisinden eczacılıkta iletişim gibi çok sayıda önemli konunun yer aldığı dergimizin bu sayısında; 

Yaz aylarının internet bağımlılığına etkisini, iskonto ve reçete başı hizmet bedellerinin son durumunu ele alırken, ilaçların yan etkilerini ortadan kaldırmak mümkün mü sorusuna cevap aradık.

"Kadın eczacılar mı daha çok kazanıyor, erkekler mi?" araştırmasının detaylarını bulacağınız bu sayımızda, İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası Genel Sekreter Yardımcısı Ecz. Tunç Köksal  ile yaptığımız söyleşide, biyoteknolojik ilaçlar ile ilgili merak edilenleri bulabileceksiniz. 

Yaz aylarında göz sağlığı, kolajen hakkında her şey gibi çok sayıda ilgi çekici konunun yer aldığı 25. sayımızda, "Tutunanlar" kitabının yazarı Ecz. Adıgüzel Özgüven'in yazarlığına ve kitap yazma öyküsüne şahitlik edeceksiniz.

Yine her sayımızda olduğu gibi Ankara Eczacı Odası'ndan haberler, meslektaşlarımıza sorduk ve birbirinden önemli çok sayıda yazı sizleri bekliyor.

Keyifli okumalar.

DOZ Dergisi eline ulaşmamış olan meslektaşlarımız dergimizi Odamızdan talep edebilir.

Dergimizi dijital ortamda okumak isterseniz tıklayınız.