“Eczacı-Hasta İletişimi ve Basit Hastalıklara Yönelik Danışmanlık Hizmetinde İletişim Becerilerinin Kullanılması” Konulu MİEP

31 Mayıs 2016 Salı Günü, Saat 19:00’da, Ankara Eczacı Odası 4.Kat Konferans Salonu’nda, TÜBİTAK 2221 destekli Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından getirtilen “Eczacı-Hasta İletişimi ve Basit Hastalıklara Yönelik Danışmanlık Hizmetinde İletişim Becerilerinin Kullanılması” konulu Meslek İçi Eğitim Programı düzenlenecektir.

Lizbon Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Sosyal Eczacılık Bölümü Doç.Dr.Afonso Cavaco tarafından bizzat uygulamanın yapılacağı eğitim programına katılmak isteyen eczacıların, 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü mesai bitimine kadar Ankara Eczacı Odası personeli Selda S.’e (Dahili:172) isim yazdırmaları gerekmektedir.

NOT: Katılım kontenjan sayısı 100 kişi ile sınırlı olup katılımcıların windows destekli bilgisayar veya tabletlerini getirmeleri rica olunur.

Program aşağıda belirtilmiştir;

19:00 – 19:30 Tanışma, Çay-Kahve Molası

19:30 – 20:15 Konu (Eczacı-Hasta İletişimi ve Basit Hastalıklara Yönelik Danışmanlık Hizmetinde İletişim Becerilerinin Kullanılması)

20:15 – 20:30 Sorular ve Cevaplar