Kırıkkale'de Hizmet Veren Eczacılarımız ile Buluştuk

Ankara Eczacı Odası (AEO) Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Sayman Ecz. M. Tansu Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Ahmet Duman, Ecz. Pınar Lokumcu, Ecz. A. İrem Murseloğlu ve Türk Eczacıları Birliği (TEB) Büyük Kongre Delegesi Ecz. Salih Ağaç 25 Aralık tarihinde,  Kırıkkale'de hizmet veren eczacılar ile bir araya geldi.

Sağlık ürünlerinin internet üzerinden satışının engellenmesi ve endikasyon bildirimleri konusunda eczacılarımızın destekleri istendi. Yerli ilaç üretimine destek verilmesi adına hastaların ithal ilaçlar yerine, yerli eşdeğer ilaçlara yönlendirilmesi konusunda da değerlendirilme yapıldı.

TEB tarafından piyasaya sunulacak olan kozmetik preparatlar konusunda bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, eczacılık mesleğinin geliştirilmesi konusunda fikir alışverişi yapıldı ve eczacılarımızın yaşadığı mesleki sorunlara çözüm yolları arandı.