Majistral İlaç Komisyonumuz TİTCK Başkanı Gürsöz'ü Ziyaret Etti

Ankara Eczacı Odası (AEO) Majistral İlaç Komisyonu Başkanı Ecz. Murat Aker,  Komisyon Üyeleri Uzm. Ecz. Betül Dabak, Uzm. Ecz. Zeynep İlhan, Ecz. Şengül Kaya ve Ecz. Ziya Heper 30 Kasım tarihinde, Türkiye İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurumu Başkanı (TİTCK) Dr. Hakkı Gürsöz’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, AEO Majistral İlaç Komisyonu ile Türk Eczacıları Birliği Majistral Komisyonu Üyesi Uzm. Ecz. Ahmet Nezihi Pekcan işbirliği ile hazırlanan "Kozmetik Majistrallerin Eczacılar Tarafından Eczanelerde Reçetesiz Hazırlanması” konulu çalışma TİTCK Başkanı Gürsöz'e sunuldu.

Görüşmede ayrıca, majistral ilaç fiyatlarının güncellenmesi ve majistral reçetelerin aile hekimlerince yazılma koşulları konuları da görüşüldü.