tebrp Web Uygulaması Hakkında

Türk Eczacıları Birliği tarafından geliştirilen, meslektaşlarımız için bir farmasötik bakım asistanı olarak tasarlanan yeni tebrp web uygulaması çalışmaları tamamlanmıştır.

Meslektaşlarımız, özel bir kurulum ve güncelleme gerektirmeyen; ilaç, ara ürün, takviye edici gıda, tıbbi malzeme, kozmetik kategorilerinde 15.000'in üzerinde müstahzar, 2000'in üzerinde aktif bileşen içeren yeni tebrp web uygulamasına, internet erişimi olan her yerden ücretsiz olarak ulaşabilecektir.

tebrp web uygulaması içeriğindeki ana başlıklar şu şekildedir:

Meslektaşlarımızın, yeni farmasötik bakım asistanı tebrp'yi kullanabilmeleri için, www.tebrp.com adresine girerek hesap oluşturmaları yeterlidir. Hesap oluşturulduktan sonra, meslektaşlarımızın sisteme kayıt oldukları e-posta adreslerine aktivasyon maili gönderilecektir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.