Sosyal Güvenlik Kurumundaki Meslektaşlarımızı Ziyaret Ettik

Bahçelievler SSGM, Kavaklıdere SSGM ve Ertuğrul Gazi SSGM'yi ziyaret ederek kamuda çalışan meslektaşlarımızla bir araya geldik. Ziyarete Oda Başkanımız Ecz. Taner Ercanlı, Genel Sekreterimiz Ecz. Ali Fuat Gül, Saymanımız Ecz. C. Cem Abbasoğlu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Ayşe Top katıldı. Kurum Müdürleri Ecz. Sayın Ferhan Turan Epsileli, Ecz. Sayın Elif Cihanoğlu ve Ecz. Sayın Aydın Türkmen'e 13 Aralık 2019 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti'nin gerçekleştirdiği görüşmenin detayları aktarıldı. Kurum Müdürlerimiz ile kamu eczacılarımızın özlük hakkı, kadro problemi ve emeklilikteki katsayı sorunu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Oda başkanımız Ecz. Taner Ercanlı, meslektaşlarımıza yaptığı konuşmada süreçle ilgili bilgi verdi. Ankara Eczacı Odası'nın gelinen noktayı oldukça önemsediğine değinip görüşmenin takipçisi olacaklarını belirtti. Kamuda çalışan eczacılarımızın haklarını almaları için gereken her şeyin yapılacağının altını çizdi. Sonrasında ise meslektaşlarımızın fikir ve görüşlerini dinleyerek bundan sonraki süreçte nasıl bir yol haritası çizileceğini anlattı.