TEB Yardımlaşma Sandığı Kredi Limit Artışı ve Kredi Faiz Düzenlemesi Hakkında

Türk Eczacıları Birliği tarafından 26.10.2018 tarihinde yayınlanan "TEB Yardımlaşma Sandığı Kredi Limit Artışı ve Kredi Faiz Düzenlemesi" konulu duyuru aşağıda bilgilerinize sunulmuştur;

"Üyelerimizden gelen talepler ve piyasa koşullarından doğan ihtiyaçlar çerçevesinde Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti konuyu değerlendirmiştir. Sandık kaynakları ve olanaklar ölçüsünde Eczane İşletme Kredisi üst limiti 60.000,00.TL – Sosyal Yardım Kredisi üst limiti ise 20.000,00.TL'na yükseltilmiştir.

Bankalarda henüz faiz indirimi yapılmamış olmakla birlikte; Üyelerimize kullandırılan kredilerin tümünün faiz oranı %2,50 seviyesine indirilmiştir.

30.10.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere kredi limit ve faiz oranlarını içeren tablomuzu ekte tarafınıza iletiyoruz."Kullandırılan kredilerin bankada bekleme süresi 1 ay olup, 1 ayı geçen kredi talepleri değerlendirilmeye alınmayacaktır. Ayrıca kullandırılan kredilerde hiçbir isim altında masraf alınmayacak olup; ödeme tablosuna göre sadece ödeme gününe bağlı olarak küçük değişiklikler olabilir."

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

EK-1: TEB'den Gelen Yazı