Eczacılık Fakültelerinin Mezuniyet Törenleri Gerçekleşti

Genç meslektaşlarımız meslek hayatlarına ilk adımı attı. Odamız Yönetim Kurulu Ankara ilinde yer alan Ankara, Gazi ve Hacettepe Üniversiteleri Eczacılık Fakültelerinin 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenlerine katılım sağladı.

Mezuniyet törenlerinin "Yardımcı Eczacılık" konusunda yaşanan belirsizliğin gölgesinde gerçekleşmesi genç meslektaşlarımıza buruk bir sevinç yaşatmıştır.

İlgili kılavuzun Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından Sağlık Bakanlığına sunulması ve kılavuzun yayınlaması sonrası, görüş ve önerilerimiz Oda sayfamızda siz değerli meslektaşlarımız ile paylaşılacaktır.

Ankara Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızı Bölge Eczacı Odalarına, öğrenimlerine devam eden genç meslektaşlarımızı ise Gençlik Komisyonlarına katılmaya davet ederiz.

Mezun olan tüm genç meslektaşlarımıza meslek hayatlarında başarılar diler, Ankara Eczacı Odası olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz.