T.C. Genelkurmay Başkanlığı TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığı Reçetelerini Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

2016 Yılı Ocak-Haziran döneminde TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığı’nda yatan hasta, askeri öğrenci ve erbaş-erlerin reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın, 27 Kasım 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Çiğdem Özgültekin’e aşağıdaki evraklarla beraber başvurmaları gerekmektedir.

Meslektaşlarımıza duyurulur.

Saygılarımızla.

İdari Sözleşme Protokolü

• Güncel Kurum Sözleşmelerinin AEO onaylı fotokopisi ( SGK (2014), MSB(2015), J. Gn. K.lığı(2015) )

• Eczacı ve acil durumlarda reçete almaya  / ilaç teslim etmeye yetkili eczane personeline ait nüfus cüzdanı fotokopisi.