MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı (Mamak) Reçetelerini Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

2016 yılı Ocak-Haziran döneminde MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda (Mamak/Ankara) görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini  karşılamak isteyen meslektaşlarımızın, 14 Aralık 2015 Pazartesi günü, mesai bitimine kadar Odamıza dilekçe ile başvurmaları, 16 Aralık 2015 Çarşamba günü, saat 13:30 'da sözleşme imzalamak üzere, MSB(2015) sözleşmelerinin "Aslı Gibidir Onaylı" fotokopisi ile birlikte MEBS Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı ziyaretçi parkında (Mamak Nizamiyesi) hazır bulunmaları gerekmektedir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Saygılarımızla.