29 Ekim Cumhuriyet Kutlaması

Cumhuriyetimizin 92.yılı kutlamaları kapsamında, Ankara Eczacı Odası Sosyal Kültürel Etkinlikler Komisyonu tarafından AEO üyesi eczacılarımıza yönelik düzenlenecek ve Nazım Oratoryosuyla başlayacak olan Cumhuriyet Kutlaması, 29 Ekim Perşembe akşamı saat 19:30’da Wyndham Otel'de yapılacaktır.

Ülkemizin içinde bulunduğu bu hassas dönemde, çok şey borçlu olcuğumuz Cumhuriyet'i kutlayacağımız bu günde, siz değerli meslektaşlarımızı da aramızda görmekten onur duyacağız.

Davetiyeler kişi başı 90 TL olup, 20.10.2015 Salı gününden itibaren Odamız muhasebe biriminden temin edilebilecektir.

Masalar 10’ar kişiliktir.

Eczacılarımız davetiyelerini alırken odamızda bulunan salon krokisinden oturmak istedikleri masayı seçebileceklerdir.

Davetiye temini için son gün 28 Ekim Çarşamba saat 13:00 'dır.

NOT: Kişi sayısı sınırlıdır.

İrtibat için: Döndü CON (425 07 08/140)

Yer: Wyndham Otel

Tarih: 29 Ekim 2015