Odamız Yönetimi TEB Başkanı'nı Ziyaret Etti

Odamız Yönetimi TEB Başkanı'nı Ziyaret Etti

Ankara Eczacı Odası (AEO) Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Sayman Ecz. M. Tansu Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Ahmet Duman ve Ecz. A. İrem Murseloğlu ile Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. M. Övünç Anık 14 Eylül tarihinde, Türk Eczacıları Birliği (TEB) Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak'ı makamında ziyaret etti.

TEB Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Serdar Türkaydın ve TEB Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi Ecz. Özer Terece de toplantıya katılım sağladı.

Ziyaret kapsamında; 25 Eylül Dünya Eczacılık Günü ile ilgili yapılacak organizasyonlar ve TEB'in Kasım ayında gerçekleştireceği kongre ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 

Çolak, Odamız tarafından hayata geçirilen ve önümüzdeki günlerde resmi açılışı yapılacak olan "Eczacılar Lokali" ile lokal içerisinde yer alan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün de eczanesi olarak bilinen "İstanbul Eczanesi Müzesi" ne davet edildi.

Toplantıda ayrıca, AEO Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen Hasta Bilgilendirme Yarışması için TEB'in de desteği istendi. Çolak gerekli desteği vereceklerini ifade etti.