Genel Kurul'un Ardından...

Genel Kurul'un Ardından...

Kıymetli Meslektaşlarım,

Öncelikle bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. 4 bin 600 üyesiyle, ülkemizin en büyük ikinci eczacı odası olan Ankara Eczacı Odası Olağan Genel Kurulu'nu ve akabinde yapılan seçimleri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize hedef gösterdiği yüksek demokrasi kültürüne yaraşır bir şekilde sonlandırdık. Seçimlerde yarışan her iki grubun büyük bir olgunluk sergileyip, herhangi bir aksiliğe mahal vermemesi, başkentimize layık bir davranış olmuş, ülkemize de örnek teşkil etmiştir.

Geçtiğimiz pazar günü yapılan seçimdeki katılımın, son yıllardaki katılım oranına göre oldukça yüksek olması, mesleğimiz ve demokrasimiz adına son derece sevindirici bir gelişmedir. Meslektaşlarımızın teveccühleriyle, Eczacılıkta Değişim Platformu olarak, oy çokluğu ile rakibimiz Birleşik Eczacılar Grubu'nu geride bırakıp Ankara Eczacı Odamızı yönetmeye hak kazandık. 

Siz değerli meslektaşlarımız, Ankara Eczacı Odamızı, bizlere tam bir destek, inanç ve değişime olan arzularıyla önümüzdeki dönem için teslim ettiniz. Bize bu görevi tevdi eden meslektaşlarımızın her birine, ekibim adına, bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Eczacılıkta Değişim Platformu olarak, bugün aldığımız bu görevin bilinciyle, meslektaşlarımızın tamamını kucaklayan, gündemin gerisinde değil, önünde yer alan; görünür, söz sahibi, mesleğin geleceğine yön veren ve ilkeleri olan bir Ankara Eczacı Odası'nın oluşması için hep birlikte yılmadan çalışacağız.

ECZ. TANER ERCANLI
ANKARA ECZACI ODASI BAŞKANI