T.C. Genelkurmay Başkanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı (Gölbaşı) Reçetelerini 2019 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Genelkurmay Başkanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı (Gölbaşı) reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın, 10 Haziran 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları ve 14 Haziran 2019 Cuma günü mesai saatleri arasında 2 adet SGK 2018(Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı Fotokopisi) ve kaşeleri ile birlikte kurumda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not: Eczacılarımızın yakınlık mesafesini dikkate alarak başvurmaları önemle rica olunur.

Saygılarımızla.