2021 Yılı Nöbetlerinden Muaf Olmak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine!

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü onayına sunulmak üzere, Yönetim Kurulu tarafından 2021 yılında yeni nöbet sistemine geçilecek olup eczane nöbetleri güncellenecektir. İlgili çalışmalara esas teşkil etmesi için;

Gerekçeli mazeretleri (65 yaş üstü, kronik hastalığı olan) nedeniyle nöbetten muaf olmak isteyen meslektaşlarımızın dilekçe ve mazeretlerini ispatlayacak belgelerini (sağlık raporu vb.) 30 Eylül 2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar odamıza iletmeleri gerekmektedir. Oluşturulan 2021 nöbetleri Ankara İl Sağlık Müdürlüğü tarafından onaylandıktan sonra; nöbet tutan eczanelerimizin, mücbir sebepler hariç, nöbetten çıkmalarına Müdürlük tarafından müsaade edilmeyecektir.

30 Eylül 2020 tarihinden sonra gelen dilekçeler değerlendirilmeyecektir. Mesai bitimine kadar dilekçe ve eklerini Odamıza iletmeleri hususu önemle rica olunur.

Saygılarımızla,

Not:

Dilekçe örneği ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Faks No: 0(312) 425 42 96

E-posta: aeo@aeo.org.tr