"Yapay Zeka, Kişiselleştirilmiş Tıp ve Mikrobiyota" Eğitimi Düzenliyoruz

"Yapay Zeka, Kişiselleştirilmiş Tıp ve Mikrobiyota" Eğitimi Düzenliyoruz

Akademi Komisyonumuz tarafından düzenlenen online eğitim ile sağlığımız açısından son derece önemli görevleri bulunan probiyotikleri ve mikrobiyota ilişkili tedavileri, yapay zeka ve kişiselleştirilmiş tıp bağlamında ele alacağız.

İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Tarkan Karakan'ın vereceği eğitime, Oda Başkanımız Ecz. Taner Ercanlı konuk olarak katılacak. Kayıt oluşturan meslektaşlarımıza eğitime katılabilmeleri için gereken bağlantı adresi hem e-posta hem de mesaj olarak ulaştırılacaktır.

Not: Eğitime katılım bağlantısı sms olarak atılacağı için online kayıt olurken telefon numarası kısmına GSM numaranızı eksiksiz ve doğru bir şekilde giriniz.

Kayıtlar kapanmıştır. İlginiz için çok teşekkür ederiz.
 
Tarih: 14 Haziran 2020 Pazar
Saat: 13.00
Sunucu: Ecz. Hülya Güneş
Son Başvuru Tarihi: 14 Haziran 2020 Pazar Saat 11.00

Prof. Dr. Tarkan Karakan kimdir?

Prof.Dr. Tarkan Karakan, 1994 yılında Hacettepe (İngilizce) Tıp Fakültesi'nden mezun oldu, 1994 ile 2000 yılları arasında Gazi Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak çalıştı. 2000 ve 2002 arasında Ankara Bayındır Hastanesi Gastroenteroloji Bölümü'nde görev yaptı.
2002-2005 yıllarında Gazi Üniversitesi Gastroenteroloji Bilim Dalı’nda yandal asistanlığını tamamlayarak, 2005 yılından itibaren aynı bölümde çalışmalarına devam etti. 2008 yılında “Doçent” unvanı aldı, halen Gazi Üniversitesi Gastroenteroloji Bilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
2009 ve 2010 yıllarında Brüksel’de ileri endoskopi kursuna katılmış olan Prof.Dr Tarkan Karakan, 2011 yılında 3 ay süre ile Endoskopik ultrasonografi alanında ABD’de Johns Hopkins Üniversitesi’nde gözlemci olarak bulunmuştur.
İlgi alanları endosnografi, klinik nutrisyon ve barsak florası- probiyotiklerdir.

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU