''Kooperatiflerimizle Elele, Geleceğimiz Güvende'' Etkinliği Gerçekleştirildi

''Kooperatiflerimizle Elele, Geleceğimiz Güvende'' Etkinliği Gerçekleştirildi

Ankara Eczacı Odası Kooperatifçilik Komisyonu'nun düzenlemiş olduğu ''Kooperatiflerimizle Elele, Geleceğimiz Güvende'' etkinliğimiz, odamız üyesi eczacıların ve eczacılık fakültesi öğrencilerinin katılımıyla 22 Ekim tarihinde gerçekleştirildi.

Oda Başkanımız Süleyman Güneş'in açılış konuşmasından sonra, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Gen. Müd. Arif Sami Seymenoğlu; Eczacı Kooperatifleri'nin Türkiye'deki başarılı kooperatifler olduğundan bahsederek, Genel Müdürlüğünün olanakları ölçüsünde Eczacı Kooperatifleri'ne her türlü konuda yardım edeceklerini belirtti.

Daha sonra TEKB eski Genel Sekreteri Ecz. Ayşegül Yıldız eczanelerin ve kooperatiflerin geleceği ile ilgili bilgileri içeren bir sunum yaparak, koopertafilerin önemini vurguladı.

İzmir EDAK kurucu ortaklarından Ecz. Hüsnü Kaya, Türkiye'deki Ecza Kooperatifçili’ğinin ilk günlerinden bugüne kadar olan sürecin tarihçesini katılımcılara aktardı.

Etkinliğimizin sponsorları olan BEK ve İSKOOP'un tanıtım filmlerinden sonra, Ecz. Ekrem Murat Gönülalan, Ecz. Ali Rıfat Gülpınar ve Ecz. Gürhan Cebe'den oluşan ''HAYALCİ'' grubunun konseri ile devam etti.

Etkinliğimizin en önemli kısmı olan; ÇEKOOP Yön. Kur. Bşk. Ecz. Şule İlkkurşunlu, BEK Yön. Kur. Bşk. Ecz. Recep Görmez, İSKOOP Yön. Kur. Bşk. Ecz. Rafet Şahin, Tüm Ecza Kooperatifleri Birliği Yön. Kur. Bşk. Ecz. Mustafa Turunç, TEB Merkez Heyeti Üyesi Başkanı Ecz. Kubilay Aydın'ın katıldığı ve  Oda eski Başkanımız Ecz. Hilmi Şener'in moderatörlüğünü yaptığı ''Kooperatiflerimizle Elele, Geleceğimiz Güvende'' konulu panel, katılan eczacı ve öğrencilerin soru cevaplarıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Eczacı Kooperatifleri Komisyonumuz Başkanı Ecz. Murat Aker'in ,değerli katılımcılara ve sponsorlara teşekkür konuşmasıyla sonlandı.

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU