Özel Güvenlik Şirketi İle Anlaşma Hakkında

2015 yılında Ankara ve Türkiye genelinde eczanelerimize yönelik gasp ve hırsızlık olayları gerçekleşmişti. Olayların ardından İç İşleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Ankara Valiliği ve ilgili diğer kurumlarla görüşmeler yapılarak gerekli tedbirlerin alınması talep edilmiş ve gerçekleşmesi de sağlanmıştı.

O günlerde eczacıların panik butonu vb. tedbirlerin alınmasına dair taleplerin olması üzerine yönetim kurulumuzda durum değerlendirilmesi yapılmış ve özel güvenlik şirketleriyle görüşmelere başlamıştı.

Uzun soluklu görüşmeler yapılmış ve nihai olarak taleplerimize en uygun teklifi veren firma ile anlaşma imzalanmıştır.

Anlaşma sağladığımız firmanın odamıza sunmuş olduğu farklı içerikli tekliflerine ve şartlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Firma linki için tıklayınız