"Obezite ile Savaş" Konulu Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

15 Ekim 2016 Cumartesi günü Ankara Eczacı Odası 4.Kat Konferans Salonunda “Obezite ile Savaş” isimli meslek içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Program Doç. Dr. Alptekin GÜRSOY’un “Obezite tanımı, nedenleri, yandaş hastalıklar ve medikal tedavi” adlı sunumuyla başladı. Prof. Dr. Gökhan YAĞCI’nın “Obezite cerrahisinde hasta ve ameliyat seçimi” adlı sunumu, Dr. Alev AVCI’nın “Obezite cerrahisinde anestezi” adlı sunumu, Prof. Dr. Oktay BANLI’nın “Obezite cerrahi yöntemleri” adlı sunumu ve Uzm. Dyt. Ümran YILMAZ’ın “Obezite ameliyatları sonuçları ve takibi” adlı sunumu meslektaşlarımıza detaylı bir şekilde aktarıldı.

Yaklaşık 100 meslektaşımızın katıldığı eğitim, genel değerlendirme ve soru cevapların ardından son buldu.