3’üncü Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü (Etimesgut) Reçetelerini 2020 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

3’üncü Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü (Etimesgut)’nda görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen eczacıların 20 Haziran 2020 Cumartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Başvuran meslektaşlarımızın 2019 SGK (Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı Fotokopisi) sözleşmesi ile birlikte 29-30 Haziran 2020 tarihlerinde 3'üncü Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü TSK Birinci Basamak Muayene Merkezi'nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not: Başvuru tarihi geçtiği takdirde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Limit 1000 TL’dir.