Odamız Yönetimi Misafirlerini Ağırlamaya Devam Etti

15 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun ardından 18 Eylül tarihinde göreve başlayan, Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Taner Ercanlı ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, yeni görevlerinde kendilerine başarılar dilemek üzere ziyarette bulunan misafirlerini ağırlamaya devam etti.

Odamız Yönetimi; 25 Eylül tarihinde,  Alliance Health Care Ecza Deposu Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Selim Taşo, Direktör Tekin Cankatar ve Şube Müdürü Muammer Başlak'ı,  26 Eylül tarihinde SGK Başmüfettişi ve SGK Müfettişleri Dernek Başkanı Aydın Kurnaz'ı, 27 Eylül tarihinde ise SGK Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Sözleşme ve Uygulama Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ecz. Meral Aksoy, Türk Eczacıları Birliği Eski Genel Sekreteri Ecz. Sabih Tekin Çağlar ve 27. Dönem Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ı, 4 Ekim tarihinde Abay Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ekinci ile SMF İlaç Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Melihan Abay ve Ecz. Kamuran Abay'ı ağırladı.