KOSGEB Nitelikli Eleman Desteği Genel Şartları Hakkında

Türk Eczacıları Birliği tarafından 23.06.2020 tarihinde yayınlanan duyuru;

"KOSGEB tarafından işletmelerde nitelikli işgücü istihdamının artırılmasına katkı sağlamak amacıyla nitelikli eleman istihdam desteği sağlanmaktadır. Bilindiği üzere, meslektaşlarımız da KOSGEB Nitelikli Eleman Desteğinden faydalanabilmektedirler.

Nitelikli Eleman Desteği kapsamında belirlenen birtakım genel şartlar belirli aralıklarla güncellenmekte ve Birliğimiz tarafından da bu kapsamında belirlenen şartların güncellenmesi yönünde Başkanlığa talepler iletilmektedir.

Bu doğrultuda, KOSGEB tarafından nitelikli eleman desteği genel şartlarında bazı güncellemeler yapılmış ve nitelikli eleman desteğinden yararlanmak isteyen işletmeler için SGK Sigortalı Hizmet Listesinde en az 5 (beş) çalışanı olma şartı kaldırılmıştır. Buna göre;

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

EK: İşletme Geliştirme Destek Programı Uygulama Esasları