Bölge Temsilcileri Toplantısı Yapıldı

Bölge Temsilcileri Toplantısı Yapıldı

Ankara Eczacı Odası yönetimi ile bölge temsilcileri ve sorumluları yapılan toplantıda bir araya geldi. Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri'ndeki toplantı, Oda Başkanımız Ecz. Taner Ercanlı'nın açılış konuşmasıyla başladı. Başkan Ercanlı, konuşmasında eczacılığın sorunlarına değinerek mevcut problemlerin çözümü için büyük bir mücadele gösterildiğini ve bu mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini söyledi. Ercanlı, konuşmasının devamında Ankara Eczacı Odası tarihinin mesleki hakların elde edilmesi konusunda başarılarla dolu olduğunu ve yeni dönemde de başarıların devamının geleceğini belirtti. Ardından bölge temsilcilerinin mesleki örgütlenmedeki önemini vurgulayarak kazanımların ancak birliktelik ruhuyla elde edileceğinin altını çizdi.

Başkan Ercanlı'nın ardından kürsüye davet edilen TEB İkinci Başkanı Ecz. Oğuz Ekincioğlu, Ankara Eczacı Odası'nın uzun yıllar sonra TEB yönetiminde 2. Başkanlık makamında yer almasının önemini vurguladı. Elde edilen başarıyla Odamızın fikirlerinin Türk Eczacıları Birliği'nde yer bulacağını aktardı. Bütün meslektaşlarımızın bu etkin rolden olumlu anlamda etkileneceğine değindikten sonra temsilcilerimize Merkez Heyet tarafından yürütülen güncel çalışmaları iletti.

Toplantının sonraki bölümünde söz alan Genel Sekreterimiz Ecz. Ali Fuat Gül, bölge temsilcilerimize yönetime geldiğimiz günden bu yana Oda olarak hangi faaliyetlerde bulunduğumuzu detaylı bir sunumla anlattı. Gül, sunumunda bölge temsilcilerini görev ve sorumlulukları konusunda bilgilendirdi. Mesleğimizin yıllardan beri süregelen sorunlarını kapsamlı bir şekilde ele alan Gül, çözüm yöntemlerimizi meslektaşlarımıza aktarıp ilerleyen süreçteki yol haritamızı ve bir diğer toplantıya kadar geçecek sürede gerçekleştirilecek hedefleri açıkladı.

Programın son kısmında ise temsilcilerimiz talep, öneri ve sorunlarını ifade etti. Temsilcilerimizden gelen soruları Başkan Ercanlı yanıtladı. Daha sonrasında ise bölge temsilcilerimizle yemeğe geçildi.